Zucchini- och sötpotatismedaljonger är ett bra snabbt och hälsosamt alternativ för en måltid.

Med det dagliga livets stress och många aktiviteter är det vanligt att vi ofta inte har den tid vi skulle vilja ha för att laga goda och hälsosamma rätter. Lyckligtvis finns det fler och fler alternativ som hjälper oss att lämna detta problem bakom oss, till exempel att förbereda läckra zucchini- och sötpotatismedaljonger.
Det här receptet är det bästa alternativet när du vill äta en rätt som inte bara är utsökt och har en otrolig blandning av smaker, utan som också är klar på några minuter och samtidigt är mycket näringsrik.

Av alla dessa skäl är det dags att ta reda på allt du behöver och den enkla proceduren bakom tillagningen av detta magnifika recept.

Ingredienser:

1 zucchini

1 bakad eller kokt sötpotatis
1 stort ägg
2 eller 3 matskedar gratineringsost
2 eller 3 matskedar havre- eller vetemjöl
Ost i strängar
Skinka och ost till fyllning
Salt efter smak

Hur man förbereder sig:

För att skapa dina zucchini- och sötpotatismedaljonger är det första du måste göra att riva zucchinin och sedan extrahera all vätska från den. Sedan är det dags att blanda den med den rostade eller kokta sötpotatisen.

Se även  Det här är det bästa och enklaste sättet att rengöra ugnen. Ingen skrubbning är nödvändig.

Till denna beredning måste du också lägga till det vispade ägget och mjölet samt osten. Med en gaffel rör du ihop alla ingredienser mycket väl så att de integreras ordentligt.

Häll den erhållna blandningen i en stekpanna med lite olja, tillsätt flera skedar för att bilda cirklarna som senare kommer att bli medaljongerna. När den är tillagad på ena sidan, vänd varje medaljong för att lägga till skivor skinka och ost, och det är det! Du kan servera dina medaljonger med andra såser och dressingar efter eget val.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *