Slösa inte pengar på kryddor när du enkelt kan göra din egen rökt paprika.

I många fall är det bättre att laga sin egen mat. På det här sättet vet vi vilka ingredienser som finns i den. Därför kommer vi i den här artikeln att berätta hur man snabbt och enkelt förbereder rökt paprika.

Vik in behållaren i plastfolie.

För att göra paprikan behöver du bara följande ingredienser: en peppar och en kvist torkad rosmarin. Det första du behöver göra är att skära peppar och ta bort fröna. Lägg sedan de finhackade bitarna i en skål och tillsätt en kvist torkad rosmarin.

Täck omedelbart skålen med plastfolie i tre timmar. Lägg sedan pepparbitarna på en bricka och sätt in dem i ugnen på 120 grader. Slutligen tar du ut dem och lägger dem i en mixer. Nu har du din hemlagade rökt paprika. Lägg paprikan i en burk.

Ett traditionellt recept

Förutom den rökta paprikan , här är receptet på spenat empanadas, för vilka du behöver följande ingredienser: två dussin empanada-skivor, ett litet paket fryst spenat, fem körsbärstomater, mozzarella, en lök, två matskedar riven sardiner och en matsked gräddost.
Det första steget är att tina spenaten, lägga den i en skål, tillsätta matskeden färskost och blanda. Skär sedan körsbären i hälften, sautera dem med några droppar olivolja, lägg dem i beredningen tillsammans med mozzarellabitarna och de rivna sardinerna.
Bryn sedan löken med några droppar olivolja, tillsätt salt, peppar, muskotnöt och skala av pajskivorna. Fukta nu kanterna, lägg i en sked fyllning, stäng och gör en vikning. Lägg dem slutligen i en pizzasten, grädda tills de är gyllenbruna och servera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *