Släng inte spenatstjälkarna, eftersom de kan användas för att göra snabba och enkla snacks.

Det är helg, och ämnet för den dagliga menyn är en ständig debatt i varje familj. Här ger vi dig lösningen genom att berätta hur du kan ge spenatstjälkar en andra chans.

Återanvänd spenatstjälkar med ett enkelt recept.

Utan att du behöver lämna huset och spendera pengar på matlagningsmaterial, här är ett steg-för-steg-recept som säkert kommer att få dig att applådera.

För att göra denna snabba måltid som kommer att spara dig denna lördag behöver du följande ingredienser: spenatstjälkar, 2 matskedar fullkornsmjöl och 2 ägg.

Gör spenatdegen för flera expressmåltider.

När du väl har ingredienserna sätter vi igång med arbetet. Lägg först spenatstjälkarna i en skål och tillsätt äggen. Bearbeta tills du får en jämn och homogen konsistens.

När du har gjort rätten med spenatstjälkarna, lägg blandningen i en skål och tillsätt 2 matskedar fullkornsmjöl. Blanda samman och låt stå i ca 10 minuter.

Prova några välsmakande cannelloni gjorda med spenatstjälkdegen.

Värm å andra sidan pannan med lite oljespray och när den inställda tiden har gått, hjälp dig själv med en sked för att placera blandningen i pannan och koka den vänd och vänd.
På detta sätt kommer du att ha degen redo att användas i recept som cannelloni eller pannkakor med den fyllning du gillar bäst. Ha det så trevligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *