Om du har kola som fastnat i pannan, oroa dig inte. Det här enkla tricket tar bort den på några minuter.

Har du gjort ett sött recept och fått karamell fast i pannan? Se hur du kan lösa ett klassiskt köksproblem med det här rengöringstricket och, som du kommer att upptäcka nedan, behöver du aldrig mer oroa dig för hur du får bort den klibbiga, hårda basen ur pannan igen.
Även om det svåraste är att få bort den fastklistrade karamellen, eftersom den fastnar i pannan , säger experter att du med denna hemmagjorda metod kommer att bli av med denna mat på rekordtid och utan att göra den största ansträngningen. Notera, gör de desserter du vill ha med denna karamellbas och bli av med den i enkla steg!

Material att använda:

  • Krukan med karamellen fastklistrad på.
  • Vatten, eld och sked.
  • Svamp och rengöringsmedel.

Steg för steg för att ta bort fastnad karamell från dina kastruller utan ansträngning:

  • Det första du måste göra är att sätta på spisen och placera grytan med den fastklistrade karamellen på den. Nästa steg är att röra om i karamellen medan den värms upp.
  • Det stämmer, elden kommer att lossa upp den. Nu måste du tillsätta en god mängd vatten i pannan för att få pannan att ta bort karamellen som sitter fast i botten av pannan.
Se även  Jag har lärt mig ett trick av min fönsterputsare som gör att jag aldrig lämnar en smutsfläck i något hörn

Detta kommer att lossa all karamell i din panna.

  • Uppmärksamhet här, när den fastnade karamellen är helt lossad, rekommenderas att du försiktigt tar potten och kastar bort det smutsiga vattnet. Kom ihåg att vattnet är mycket varmt.
  • Klart, nu är det dags att diska kastrullen som karamellen fastnat i som du brukar göra med diskmedel, svamp och mycket vatten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *