Det här är den godaste toasten du någonsin kommer att smaka, helt utan fett. Det är internetsensationen du har väntat på.

En krispig toast med vitlök eller någon av de salta påläggen är en god middag, ett tilltugg till öl och vin eller en förfriskning för gästerna. När du väl har lärt dig att göra toast utan fett kommer du att återkomma till det mycket oftare.

Använd upp ditt brödförråd

Bröd smakar bäst nyköpt, men det är få förunnat att hinna äta upp en hel limpa de första dagarna. Under en lång tid har vi kvar skivor, skivor eller skivor hemma. Rostat bröd är ett bra sätt att inte slösa i hemmet och att förvandla gammalt bröd till en önskvärd behandling. Du kan göra utsökt rostat bröd utan en touch av fett, och din matsmältning och smala linje kommer att glädjas.

Tillagning av rostat bröd utan fett

Du kan äta rostat bröd tillagat utan fett mycket oftare utan att känna dig tung, även om du följer principerna för hälsosam kost. Salta pålägg, grönsakspålägg eller ost- och vitlökspålägg passar bra till dem. För att uppnå det perfekta resultatet behöver du bara rosta toasten tills den är gyllenbrun. De fettfria toastarna kan tillagas i ugnen, på en bakplåt med bakplåtspapper eller i en brödrost.
I ugnen använder du grillprogrammet eller programmet för luftcirkulationsgrill. Varje sida rostas separat, så det är viktigt att rotera toasten under gräddningen.

Se även  En härligt skummande dryck som är ännu bättre än ditt favoritkafé, och den är så lätt att göra!

För ett perfekt rostat resultat

Vill du ha den perfekta rostade smaken? Då behöver du bara synda lite och strö brödskivorna lätt med olja före gräddningen, du kan också lägga till torkade örter.
Hemma kan du tillaga din favorit tartarsås som passar till toasten och som kan blandas med magrare kött än bara fläsk. Du kan också bre hemmagjort örtsmör på toasten, nyhackade örter förvandlar vilken vanlig maträtt som helst till en delikatess. Rostade brödskivor går också bra att kombinera med keso eller äggpålägg. Glöm inte en sallad med färska grönsaker eller åtminstone en grönsaksgarnering.
Kasta inte bort överblivet gammalt bröd och förbered regelbundet en hälsosammare version av rostat bröd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *