Mormor har ett bra knep för att bli av med fläckar på toalettsitsen och göra den så bra som ny!

När det gäller rengöring av hemmet är det mycket viktigt att använda vissa hemlagade formler, men också av produkter som garanterar att föremål och ytor som ingår i vår rutin är helt rena. Detta är också fallet med toaletten.

Daglig användning av toaletten tillsammans med otillräcklig rengöring kan med tiden leda till att toalettytan blir smutsig, full av svamp, virus och bakterier och att vissa områden blir gulaktiga.

Om du redan har försökt att få bort all smuts från din toalett med olika alternativ och resultaten hittills inte har varit vad du förväntade dig, måste vi berätta att du i den här artikeln hittar lösningen.

Detta beror på att det finns ett specifikt element som hjälper dig att ta bort gulaktiga fläckar från din toalett på ett enkelt sätt och på kort tid, särskilt på toalettlocket. Det är en produkt vars resultat kommer att överraska dig.

Vilken typ av produkt pratar vi om? Den som kallas ”syresatt kräm”. För att använda den, applicera en bra mängd på en svamp som används för rengöring av toaletten (använd helst en ny svamp).

Se även  Mögelangripna väggar i ditt hem blir som nya på nolltid. Ett bra sätt att snabbt ta bort mögel.

Som du kan se på bilden, när du har applicerat produkten på svampen, börjar du sprida ut den över hela toalettlocket, men särskilt på alla delar där du kan se den obehagliga gula färgen.
När du har applicerat produkten måste du låta den verka på toalettsitsen i en timme. Skölj sedan med rikligt med vatten, och det var det! Resultatet kommer att överraska dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *