Häll tandkräm i kaffet. Det här gamla knepet från Östtyskland är ett säkert sätt att få ett glittrande leende.

Ett hemmagjort rengöringsmedel som tillverkas av en kombination av kaffesump och tandkräm är det bästa sättet att rengöra ditt hem. 

Så här fungerar det: kaffets slipande kraft kombineras med tandkrämens rengörande egenskaper.

Kaffe är ett utmärkt slipmedel för att ta bort envisa avlagringar och rost, medan tandkräm ger ytterligare rengöringskraft. Salt är en viktig ingrediens i den här blandningen. Det har antiseptiska egenskaper och främjar rengöringseffekten.

Jag håller på att experimentera med proportionerna.

Du får bäst resultat om du experimenterar med proportionerna mellan ingredienserna för att hitta den perfekta blandningen för dina rengöringsbehov. En tjockare lösning är bättre för kraftig rengöring, medan en tunnare blandning är bättre för lätt rengöring.

Denna produkt har en mängd olika användningsområden.

Den här blandningen är det ultimata universalrengöringsmedlet. Använd den för att rengöra toaletter, handfat, strykjärn, väggar, smycken och till och med sneakers. Den här tandkrämen är det bästa du kan använda för att ta bort vattenfläckar från trämöbler och få tråkiga smycken att glänsa igen.

Se även  En enkel knapptryckning på tvättmaskinens strömbrytare minskar förbrukningen med 50%. Rörmokaren visade oss ett helt okänt trick.

Vi är fast beslutna att skydda miljön.

Denna hemrengöring är den mest effektiva och miljövänliga på marknaden. Den använder ingredienser som annars skulle slängas och innehåller inga skadliga kemikalier. Detta är en klar fördel för din hälsa och miljön.

Det är viktigt att välja rätt tandkräm.

Du måste välja rätt tandkräm för rengöring. Geltandkrämer är mindre effektiva på grund av sin konsistens. Använd en vit tandkräm utan gel som fungerar bättre med kaffe och salt för optimal rengöring.

Försiktighetsåtgärder

Även om dessa ingredienser är allmänt tillgängliga och ofarliga, bör de användas med försiktighet, särskilt i hushåll med små barn eller husdjur. Blandningen måste förvaras utom räckhåll för barn och husdjur och eventuella rester måste kasseras på rätt sätt efter rengöring.

Här är mina sista tips för effektiv användning.

För bästa resultat ska du låta blandningen verka på ytan som ska behandlas i några minuter innan du torkar bort den. Under denna tid kommer de slipande partiklarna från kaffet och de rengörande komponenterna i tandkrämen att tränga in i smutsen, vilket gör den lättare att ta bort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *