Dina radiatorer kommer att bli så mycket varmare! Det är ett enkelt knep med bara en flaska och en skruvmejsel.

När batterierna är varma kan du prova detta trick med en tom flaska.
Radiatorerna vill inte värmas upp
Det är värmesäsong i Ukraina, men många människor klagar på varma element. Detta är ett vanligt problem för människor som bor på de övre våningarna i byggnader. Om du fryser ska du släppa ut luften ur elementet. Du kan göra detta själv. När du tar bort luft från elementet ökar trycket inuti och värmen blir bättre. Gör detta i hus med centralvärme efter att du har slagit på värmen. Innan du börjar, ta fram en tom cylinder och en skruvmejsel eller skiftnyckel.

Så här tömmer du batterier själv.

Knektar i alla branscher pratade om detta på TikTok. Leta efter en skruv på kanten av batteriet. Det är en Mayevsky-kran. Skär två hål i en stor kapslad flaska, det ena större än det andra.
Sätt det stora hålet nära kranen på batteriet. Sätt en skruvmejsel eller skiftnyckel i det lilla hålet. Skruva loss skruven och vänta. Vattnet kommer att rinna ut ur hålet. Dra åt skruven när vattnet rinner stadigt. Radiatorerna blir varmare om 5 minuter.
Du kan också lösa upp ett gjutjärnsbatteri på det här sättet. Du kan behöva trycka hårdare för att öppna radiatorkranen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *