Allt du behöver göra är att skiva upp den och lägga den i en kopp. Du kommer att kunna njuta av en fridfull kväll utan myggor!

I takt med att vädret blir varmare känner vi alla av dess positiva effekter. Den enda nackdelen med bra väder är att det för med sig en årlig mardröm: myggor. Det kan vara bra sätt att avvisa myggor när du är ute. Lyckligtvis finns det en lösning. Det här är ett bra myggmedel.
Jag är säker på att det inte finns en människa i världen som inte tycker om att tillbringa tid på sin balkong eller uteplats under våren och sommaren. Det är härligt att sitta med en bok på kvällen och koppla av i naturen. Tyvärr kan vår avkoppling störas av myggor. Vi vill inte komma hem till ett hus fullt av bett, så vi gömmer oss snabbt inomhus. I motsats till vad man kan tro behöver det inte alls vara så. Avvisa insekter med huskurer.

Huskurer för myggor i trädgården. Allt du behöver är en kopp och tre ingredienser

Tanken på det distinkta surrande ljudet precis intill vårt öra ger oss gåshud. Det är värt att notera att myggmedel, som sprayer och krämer, inte alltid fungerar så bra som vi skulle vilja och kan skydda oss från insekterna. Dessutom har de en konstig lukt som gör att vi slänger kläderna i tvättmaskinen så fort vi kommer hem. Lyckligtvis finns det en metod som används av italienarna som kan hjälpa till. Den är billig, enkel och, viktigast av allt, den fungerar.
Allt du behöver är en plastmugg och tre ingredienser. Allt du behöver är vinäger, lök och citron. Häll helt enkelt vinägern i ett halvt glas, tillsätt citronskal och en tjock skiva lök. Placera blandningen på en plats där du planerar att koppla av, till exempel på ett bord på balkongen eller nära utgången till uteplatsen. Du kan göra flera koppar av denna blandning på en gång för en mer effektiv effekt.

Se även  Ett litet tips: lägg kökshandduken i mikrovågsugnen då och då.

Vad är myggor rädda för? Plantera dessa växter på din balkong

Om du vill avskräcka myggor kan du plantera blommor eller örter på din balkong eller uteplats. Insekter gillar inte lukten. Några bra alternativ är lavendel, rosmarin, basilika, mynta, timjan, citronmeliss och fänkål. Det är också en bra idé att installera myggnät i huset och släcka lamporna innan du öppnar fönstret. Öppna fönster och starka lampor är en öppen inbjudan till insekter. Ett annat alternativ är att skära lök och vitlök i små bitar, lägga dem på en liten tallrik och placera dem på fönsterbrädan. Myggor gillar inte lukten, så de kommer att hålla sig borta från lägenheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *